Uw eerste afspraak

Meestal wordt u naar de mondhygiënist verwezen door uw tandarts, maar het is ook mogelijk om zonder verwijzing een afspraak te maken. U kunt een afspraak maken door het contactformulier in te vullen of telefonisch op het nummer 072-5617941. Mocht ik tijdens patiënten behandeling of buiten openingstijden niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden. Spreek dan gerust uw naam en telefoonnummer in, dan wordt contact met u opgenomen.

De mondhygiënist helpt en begeleidt u graag, op weg naar een gezonde mond.

Komt u voor de eerste keer?

Tijdens de eerste afspraak, dient u het volgende mee te nemen:

  1. Geldig legitimatiebewijs
  2. Verzekeringspas
  3. Verwijskaart (indien gekregen van de tandarts)
  4. Ingevulde persoonsgegevens-vragenlijst
    Download hier de gezondheidsvragenlijst / privacy verklaring en toestemmingsformulier, zodat u hem kan uitprinten en invullen. Voor de mondhygiënist is het belangrijk om uw medische geschiedenis, huidige gezondheidstoestand en eventuele geneesmiddelen te weten, aangezien het van belang kan zijn bij de tandheelkundige behandeling. Soms is het nodig om voorzorgmaatregelen te treffen ter bescherming van uzelf.
  5. Eventuele medicijnenlijst

Wat kunt u verwachten?

Een eerste afspraak duurt tussen de 30-45 minuten. Er volgt een intake en een beoordeling van uw tandvlees. Er wordt uitgebreid uitleg gegeven over het ontstaan van eventuele problemen en de mogelijke behandelingen daarvan.

Afhankelijk van de reden van uw bezoek, wensen, verwachtingen en mondgezondheid kunnen meerdere afspraken volgen. Mochten de kosten boven de € 250,- uitkomen, dan is het wettelijk verplicht om u een begroting mee te geven.

Afhankelijk van uw zorgverzekering, wordt uw nota rechtstreeks bij uw verzekeringsmaatschappij ingediend. Het deel van de factuur dat mogelijk niet wordt betaald door de zorgverzekeraar wordt vervolgens aan u gefactureerd. De factuur ontvangt u van Anders Medical Factoring per e-mail, of -indien gewenst- per post. Door in te loggen op www.MijnAndersNota.nl en vervolgens te klikken op de link naar iDeal kunt u de nota betalen.


Mondzorgpraktijk Bleeker is open belangrijke informatie
Mondzorgpraktijk Bleeker is open. De mondhygiënisten behandelen op verantwoorde en gepaste wijze.
In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.

Met behulp van onderstaande triage vragenlijst, kunt u en wij controleren of het verantwoord is om in de praktijk te komen.Wanneer kunt u WEL komen?
Indien u bovenstaande vragen beantwoord met NEE en u zich momenteel gezond voelt, dan bent u welkom op uw afspraak. Wij zullen bij de komende afspraak uw laatste medische gegevens controleren en daarop onze behandeling aanpassen waar noodzakelijk.

Wanneer kunt u NIET komen?
Indien u bovenstaande vraag of vragen beantwoord met JA, dan vragen wij u uw afspraak (tot nader orde) uit te stellen, bij spoedklachten kunnen wij u verwijzen naar een Coronacentrum Acute Mondzorg (CAM). U kunt ons telefonisch bereiken op 072-5617941 of via info@mondzorgpraktijkbleeker.nl

Wat verwachten wij van u?
Controleer maximaal 48 uur voor uw daadwerkelijke afspraak nogmaals de bovenstaande vragenlijst:
Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden.
Wij zouden het op prijs stellen als u binnen onze praktijk een mondkapje draagt.

Graag zien wij u in de praktijk om samen met zorg te bouwen aan ook een gezonde MOND!
Debbie en Margret
Mondhygiënisten