Mondhygiënist Debbie Bleeker-Molenaar

Ik ben afgestudeerd in januari 2002 aan de Hogeschool Holland, hbo-opleiding mondhygiëne gevestigd in de ACTA te Amsterdam. Na mijn afstuderen ben ik fulltime gaan werken in de tandartspraktijk aan de Wielingenweg in Alkmaar. Daar heb ik een brede tandheelkundige kennis opgedaan. Sinds 2003 ben ik een vrijgevestigde mondhygiënist.

Per 1 september 2016 ben ik na een grondige verbouwing van de 1e verdieping aan de Wielingenweg 285, de trotse eigenaar van een moderne mondzorgpraktijk die voldoet aan de vereiste voorschriften. Door middel van regelmatige nascholing en lid van een intercollegiale toetsinggroep, houd ik mezelf op de hoogte van de ontwikkelingen op tandheelkundig gebied. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en sta ingeschreven in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM).

Mondhygiënist Margret Thiecke

Sinds mijn afstuderen in 2007 heb ik met veel plezier als mondhygiënist gewerkt, in verschillende tandartspraktijken. Ik heb daarbij ervaring opgedaan met o.a. het behandelen van parodontale problemen, tandheelkundige controles, het maken van röntgenfoto's, orthodontie en mondzorg van ouderen.

Sinds september 2016 ben ik Debbie komen versterken in haar praktijk en spitsen wij ons samen op het behandelen en voorkomen van parodontale gebitsproblemen. Zodat de patiënten bij ons met een glimlach de deur uit gaan.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten en houd mijzelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied.

Mondzorgpraktijk Bleeker is open belangrijke informatie
Mondzorgpraktijk Bleeker is open. De mondhygiënisten behandelen op verantwoorde en gepaste wijze.
In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.

Met behulp van onderstaande triage vragenlijst, kunt u en wij controleren of het verantwoord is om in de praktijk te komen.Wanneer kunt u WEL komen?
Indien u bovenstaande vragen beantwoord met NEE en u zich momenteel gezond voelt, dan bent u welkom op uw afspraak. Wij zullen bij de komende afspraak uw laatste medische gegevens controleren en daarop onze behandeling aanpassen waar noodzakelijk.

Wanneer kunt u NIET komen?
Indien u bovenstaande vraag of vragen beantwoord met JA, dan vragen wij u uw afspraak (tot nader orde) uit te stellen, bij spoedklachten kunnen wij u verwijzen naar een Coronacentrum Acute Mondzorg (CAM). U kunt ons telefonisch bereiken op 072-5617941 of via info@mondzorgpraktijkbleeker.nl

Wat verwachten wij van u?
Controleer maximaal 48 uur voor uw daadwerkelijke afspraak nogmaals de bovenstaande vragenlijst:
Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden.
Wij zouden het op prijs stellen als u binnen onze praktijk een mondkapje draagt.

Graag zien wij u in de praktijk om samen met zorg te bouwen aan ook een gezonde MOND!
Debbie en Margret
Mondhygiënisten