Mondhygiënist Debbie Bleeker-Molenaar

Ik ben afgestudeerd in januari 2002 aan de Hogeschool Holland, hbo-opleiding mondhygiëne gevestigd in de ACTA te Amsterdam. Na mijn afstuderen ben ik fulltime gaan werken in de tandartspraktijk aan de Wielingenweg in Alkmaar. Daar heb ik een brede tandheelkundige kennis opgedaan. Sinds 2003 ben ik een vrijgevestigde mondhygiënist.

Per 1 september 2016 ben ik na een grondige verbouwing van de 1e verdieping aan de Wielingenweg 285, de trotse eigenaar van een moderne mondzorgpraktijk die voldoet aan de vereiste voorschriften. Door middel van regelmatige nascholing en lid van een intercollegiale toetsinggroep, houd ik mezelf op de hoogte van de ontwikkelingen op tandheelkundig gebied. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en sta ingeschreven in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM).

Mondhygiënist Margret Thiecke

Sinds mijn afstuderen in 2007 heb ik met veel plezier als mondhygiënist gewerkt, in verschillende tandartspraktijken. Ik heb daarbij ervaring opgedaan met o.a. het behandelen van parodontale problemen, tandheelkundige controles, het maken van röntgenfoto's, orthodontie en mondzorg van ouderen.

Sinds september 2016 ben ik Debbie komen versterken in haar praktijk en spitsen wij ons samen op het behandelen en voorkomen van parodontale gebitsproblemen. Zodat de patiënten bij ons met een glimlach de deur uit gaan.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten en houd mijzelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied.