U ontvangt de facturen via 'infomedics'

Onze facturen worden verzorgd door infomedics . Hierdoor houden wij meer tijd over voor u, en weten we zeker dat de facturatie vlot en prettig afgehandeld wordt. In veel gevallen dient infomedics de factuur rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering wordt een deel van de rekening door de zorgverzekeraar vergoed.

Het deel van de factuur dat niet wordt betaald door de zorgverzekeraar wordt vervolgens aan u gefactureerd. U ontvangt de factuur van infomedics, een papieren rekening per post en een e-mail waarin u wordt uitgenodigd een account aan te maken op infomedics.nl. Bij het aanmaken van uw account heeft u de papieren rekening nodig.

Na het aanmaken en het koppelen van de papieren rekening, plaatst infomedics uw rekening voortaan op uw account. Wanneer er een nieuwe rekening voor u klaar staat, ontvangt u van hun een e-mail.

Wilt u liever geen account aanmaken, geen probleem, dan blijft u een papieren rekeningen per post ontvangen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.infomedics.nl of telefonisch 036 – 20 31 900.


Mondzorgpraktijk Bleeker is open belangrijke informatie
Mondzorgpraktijk Bleeker is open. De mondhygiënisten behandelen op verantwoorde en gepaste wijze.
In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.

Met behulp van onderstaande triage vragenlijst, kunt u en wij controleren of het verantwoord is om in de praktijk te komen.

Indien:


Wanneer kunt u WEL komen?
Indien u bovenstaande vragen beantwoord met NEE en u zich momenteel gezond voelt, dan bent u welkom op uw afspraak. Wij zullen bij de komende afspraak uw laatste medische gegevens controleren en daarop onze behandeling aanpassen waar noodzakelijk.

Wanneer kunt u NIET komen?
Indien u bovenstaande vraag of vragen beantwoord met JA, dan vragen wij u uw afspraak (tot nader orde) uit te stellen, bij spoedklachten kunnen wij u verwijzen naar een Coronacentrum Acute Mondzorg (CAM). U kunt ons telefonisch bereiken op 072-5617941 of via info@mondzorgpraktijkbleeker.nl

Wat verwachten wij u?
Controleer maximaal 48 uur voor uw daadwerkelijke afspraak nogmaals de bovenstaande vragenlijst:
Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden.

Graag zien wij u in de praktijk om samen met zorg te bouwen aan ook een gezonde MOND!
Debbie en Margret
Mondhygiënisten