U ontvangt de facturen via 'infomedics'

Onze facturen worden verzorgd door infomedics . Hierdoor houden wij meer tijd over voor u, en weten we zeker dat de facturatie vlot en prettig afgehandeld wordt. In veel gevallen dient infomedics de factuur rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering wordt een deel van de rekening door de zorgverzekeraar vergoed.

Het deel van de factuur dat niet wordt betaald door de zorgverzekeraar wordt vervolgens aan u gefactureerd. U ontvangt de factuur van infomedics, een papieren rekening per post en een e-mail waarin u wordt uitgenodigd een account aan te maken op infomedics.nl. Bij het aanmaken van uw account heeft u de papieren rekening nodig.

Na het aanmaken en het koppelen van de papieren rekening, plaatst infomedics uw rekening voortaan op uw account. Wanneer er een nieuwe rekening voor u klaar staat, ontvangt u van hun een e-mail.

Wilt u liever geen account aanmaken, geen probleem, dan blijft u een papieren rekeningen per post ontvangen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.infomedics.nl of telefonisch 036 – 20 31 900.


Praktijk gesloten vanaf 16 maart 2020 meer informatie
Helaas moeten wij mededelen dat de praktijk vanaf ‪16-3-2020 gesloten zal zijn i.v.m. met het Coronavirus. Wij volgen het advies van De mondzorgkoepels KNMT, ANT, NVM en ONT zij adviseren hun leden om met ingang van maandag 16 maart 2020 en in ieder geval tot 13 april 2020 de reguliere zorgverlening op te schorten. Wij houden het nieuws nauwlettend in de gaten, zodra er meer bekend is hoort u weer van ons. Zoals iedereen hopen wij natuurlijk dat dit allemaal zo snel mogelijk achter de rug is. Mocht u ons willen bereiken dan kan dat via het contactformulier op deze website.