w Mondzorgpraktijk Bleeker

Niet tevreden

Wie om welke reden dan ook niet tevreden is over de behandeling, kan dit uiteraard het eerste bespreken met de mondhygiënist zelf. Dat werkt vaak verhelderend. Wij bezitten een klachtenformulier. Geef de klacht op dit formulier aan of vul thuis, in alle rust, het klachtenformulier in. Natuurlijk doen wij onze uiterste best om er samen uit te komen. Het is altijd ons streven om een klacht samen en in goede harmonie op te lossen.

Leidt dit niet tot de gewenste oplossing, dan kunt u contact opnemen met de Landelijke Klachtencommissie Paramedici Eerste Lijn. www.klachtencommissieparamedici.nl

Privacy

U kunt onze privacy en cookieverklaring hier raadplegen.


Praktijk gesloten vanaf 16 maart 2020 meer informatie
Helaas moeten wij mededelen dat de praktijk vanaf ‪16-3-2020 gesloten zal zijn i.v.m. met het Coronavirus. Wij volgen het advies van De mondzorgkoepels KNMT, ANT, NVM en ONT zij adviseren hun leden om met ingang van maandag 16 maart 2020 en in ieder geval tot 13 april 2020 de reguliere zorgverlening op te schorten. Wij houden het nieuws nauwlettend in de gaten, zodra er meer bekend is hoort u weer van ons. Zoals iedereen hopen wij natuurlijk dat dit allemaal zo snel mogelijk achter de rug is. Mocht u ons willen bereiken dan kan dat via het contactformulier op deze website.